خرمای دشتستان بوشهر موجب بهبود هورمون های تنظیم کننده اشتها می شود

تحقیقات نشان می دهد خرمای دشتستان بوشهرحاوی فیبرهای نامحلول و محلول و همچنین بسیاری از اسیدهای آمینه مفید است که ممکن است هضم غذا را تحریک کرده و عبور سریع از دستگاه گوارش را تضمین کند.

بر اساس بررسی منتشر شده در مجله تغذیه، فیبر همچنین ممکن است در درمان بیماری هایی مانند بیماری رفلاکس معده (GERD)، دیورتیکولیت و هموروئید کمک کند.

خرما می تواند منبع خوبی برای بسیاری از مواد مغذی از جمله آهن باشد کمبود آهن می تواند منجر به کم خونی شود، وضعیتی که با خستگی، سرگیجه، شکنندگی ناخن ها و تنگی نفس مشخص می شود.

خوشبختانه، افزایش مصرف غذاهای غنی از آهن مانند خرما ممکن است به تسکین علائم کم خونی کمک کند.

خرما

مطالعه ای توسط Waseem Rock و همکاران در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی به این نتیجه رسید که مصرف خرما در کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش استرس اکسیداتیو موثر است، که هر دو از عوامل خطر بیماری قلبی و آتروژنز هستند، که باعث ایجاد پلاک چربی در شریان ها می شود.

خرما فواید زیادی برای آقایان دارد اما یکی از مهمترین آنهاست.

در سال 2006، یک مطالعه حیوانی اثرات گرده خرما و روغن آن را بر عملکرد جنسی نشان داد و گزارش کرد که سطوح بالای استرادیول و ترکیبات فلاونوئید موجود در خرما به افزایش تعداد و تحرک اسپرم کمک می کند.

مطالعه دیگری که در هند انجام شد بیان می کند که گرده درخت خرما ممکن است برای درمان ناباروری مردان در طب سنتی استفاده شده باشد.

بنابراین، اگر به دنبال راهی آسان برای تقویت میل جنسی و عملکرد جنسی خود هستید، ممکن است به دلیل خواص شبه غرایز جنسی خرماهای ارگانیک مصرف کنید.

روش مصرف: یک مشت خرما را یک شب در شیر بز تازه خیس کنید، سپس با مخلوطی از پودر هل و عسل در همان شیر خرد کنید با این حال، مشاوره با یک پزشک معتمد قبل از تلاش برای تعیین بهترین روش درمانی برای شما اکیداً توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *