تاثیر مربا بر میزان یادگیری افراد در ریاضیات

مربا با میوه یا سبزیجات ریز خرد شده، له شده مربای هویج یک کیلو یا له شده و شکر درست می شود.

بیشتر میوه‌ها حاوی مقدار کافی پکتین طبیعی هستند که نیازی به پکتین اضافی ندارند، اما میوه‌های کم پکتین مانند توت‌فرنگی می‌توانند از افزودن آن سود ببرند.

ضخامت یا سفتی ست نهایی مربا بسته به ترجیح شخصی کاملاً به شما بستگی دارد.

من مربای شل تر را برای پخش راحت تر دوست دارم  اگر سفت تر دوست دارید، مدت بیشتری بپزید.

من در مورد اینکه چگونه با مرباها و ژله‌های خانگی تپه جدید بانزل بزرگ شده‌ام صحبت می‌کنم و اولین دستور غذا را به اشتراک می‌گذارم.

اما واقعاً تفاوت بین مربا و ژله چیست؟ در مورد کنسرو، کمپوت، چاتنی و مارمالاد چطور؟

مربا

در واقع روش‌های زیادی برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات وجود دارد، و هر کدام یک چیز کوچکی دارند که آن‌ها را منحصر به فرد می‌کند!

در ادامه بخوانید تا تفاوت بین همه آنها را بیاموزید، از دستور العمل ها الهام بگیرید و یاد بگیرید که کدام روش ها را ترجیح می دهید!

من همچنین راهنمای چگونگی استفاده از کنسرو در حمام آب را برای ماندگاری طولانی مدت تمام خلاقیت های شما قرار داده ام.

در سال‌های اخیر، پودر شگفت‌انگیز دانه‌های چیا به‌عنوان غلیظ‌کننده، و فواید سلامتی قابل‌توجه آن‌ها به خوبی شناخته شده است.

درست همانطور که برای بلغور جو دوسر، پودینگ مبل طوسی کرم و سایر دستور العمل ها انجام می دهند.

استفاده از دانه های چیا در مربا می تواند نیاز به شکر یا پکتین را کاهش دهد.

من خودم به این روش درست نکرده‌ام، اما اگر به دنبال چنین گزینه‌ای هستید.

در اینجا یک پست مفید وجود دارد ماگ که شما را در تهیه مربای ساده دانه چیا با ۳ ماده راهنمایی می‌کند.

  • منابع:
    1. Types of Fruit Preservation: The Difference between Jams, Jellies, and Other Home Preserves
  • تبلیغات:
    1. عکس پیرمردی که 3 گوش و 3 چشم داشت!
    2. تولید شلوار با الیاف نامرئی موجب تغییر دنیا شد!!
    3. برای داشتن هوش بیشتر چه عملی انجام دهیم؟
    4. ساخت بزرگ ترین شیلنگ توسط مولکول های هوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *